13 juli, Sedona-Grand Canyon

SAM_0173Vanmorgen weer vroeg op gestaan, 6 uur. Om 6.45 al aan het ontbijtbuffet, wat heerlijk was.Toen de koffers weer gepakt en het prachtige Sedona verlaten.

SAM_0122
Ontbijt, Sedona.

10 Miles voorbij Sedona bij het Slide Rock State Park in de rivier gezwommen.In deze rivier is een natuurlijke waterglijbaan naar beneden in een prachtige omgeving. Rianne gleed nog behoorlijk uit en bezeerde haar arm .

SAM_0141
Slide Rock State Park.

Daarna op weg naar Williams, hier loopt de bekende Route 66.

SAM_0147
Williams.
SAM_0151
Williams.
SAM_0154
Williams.

Vanaf Williams is het dan nog ongeveer een 1 uur rijden naar de Grand Canyon.

SAM_0156

SAM_0168
Ford Mustang, parkeerplaats Grand Canyon.

Het  is niet te beschrijven hoe dit , 1 van de 7 wereldwonderen er uit ziet. Niet op een foto of film vast te leggen.Langs de Rim (rand van de kloof) van de Grand Canyon met een shuttlebus verschillende uitzichtpunten afgereden. De ene nog mooier dan de andere.

SAM_0166
Grand Canyon.
IMG_6887
Grand Canyon.

Ook hebben we nog een stuk van de Bright Angel Trail gelopen. Deze wandelroute loopt tot in de canyon en de Colorado rivier.

SAM_0181
Bright Angel Trail, Grand Canyon.
SAM_0170
Ons uitzicht uit hotelkamer op deGrand Canyon.

Bij Hopi point rond 19.45 de zonsondergang bekeken. Heel mooi hoe de zon achter de canyon wegzakt. Hier was het dan ook druk met veel fotografen.

Met de shuttlebus weer terug naar ons hotel, alleen de bus reed wel erg om zodat het als nog erg laat werd (21.00 terug). Even dachten we dat de bus stopte ergens in de middle of nowhere, maar gelukkig kwam er iets later nog een andere bus en kwamen toch weer bij ons hotel uit.
In dit park is het inmiddels wel een stuk kouder zo in de avond. Terwijl overdag volop de zon scheen en heerlijk warm was. Nu allemaal douchen en straks weer vroeg ons bed in.

Morgen wacht de rit naar het beroemde Monument Valley.