23 februari; Orlando

Vanmorgen proberen we er een relaxed dagje van te maken. Harry gaat een rondje hardlopen over het resort en de rest wordt later rond 9 uur wakker gemaakt door de klusjesman. Die moet nog even naar een TV tuner kijken. De jacuzzi doet het nog steeds niet, daar moet nog iemand voor langs komen.

Vogels die Harry tegenkwam met hardlopen

Om 10 uur gaan we ontbijten. Albert bakt pancakes en Rianne roostert broodjes. We zitten lekker buiten bij het zwembad.

Na het eten komen we erachter dat een deur van 1 van de slaapkamers op slot is gegaan bij het dicht doen. We kunnen er niet meer in. Even met de parkmanager bellen. Een uur later komt een monteur de deur weer openmaken.

Na het eten doen we een spelletje, nemen een duik in het wel erg warme zwembad en doen tussendoor een potje poolbiljart.

Om 16.00 uur gaan we naar Downtown Orlando. We rijden via de 429 om de erg drukke I4 te vermijden. Nadeel is dan wel dat we weer veel tolpoortjes tegenkomen. Het is wel een veel rustiger weg. Na een uur rijden komen we aan in het centrum van Orlando. Het is gezellig druk in de stad. Langs het Eola Lake is een soort van een markt met livemuziek. Het centrum valt ons eigenlijk wel mee. Het is er minder druk dan rond de pretparken. Wij kijken even bij het meer en gaan dan eten bij World of Beer.

Eola Lake

Bij het restaurant World of Beer is het aardig druk, maar we kunnen nog binnen plaats nemen. Deze keer nemen we maar weer eens een hamburger. Alleen Marc die kiest voor een menu met zalm. Na het eten drinken we nog wat bij de Starbucks en rijden terug via de erg drukke I4 naar onze villa. Het is constant opletten op auto’s die willen invoegen. Deze snelweg loopt langs alle pretparken zoals Universal Studio’s, Seaworld en Disney vandaar waarschijnlijk de drukte.

Universal studio’s willen we maandag bekijken.

Om half 9 zijn we uiteindelijk terug. Vanaf het centrum toch weer een uur rijden. Valt ons toch wel tegen, de afstanden rond Orlando.

Als we terug zijn gaan we een film kijken in de bioscoopzaal van de villa. We kiezen een dvd uit het assortiment die men hier heeft. Er liggen wel 30 dvd’s waar we uit kunnen kiezen. Nadeel geen Nederlandse ondertiteling. We hebben Popcorn en M & M’s erbij en voordat je het weet is het alweer 12 uur. Bedtijd.

We hebben vandaag 126 km gereden. Het was een erg warme dag, 30-31 graden en wat benauwd.

Morgen nog een relaxdag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s