9 juli 2017, dag 7 New York

Onze laatste dag in New York. We slapen vanmorgen lekker uit en slaan daarom het ontbijt in ons hotel over. Tegen half 12 vertrekken uit onze kamer. We kunnen de koffers nog in een aparte ruimte laten staan. Zo kunnen we nog even in de stad ontbijten.


We ontbijten bij Tic Toc. Hetzelfde restaurant als waar we gisteren gegeten hebben. Het weer is weer goed. Licht bewolkt en ruim boven de 25 graden.

Ontbijten bij Tic Toc.

Rond 13.00 uur gaan we terug naar ons hotel om de koffers te halen.We nemen om 14.00 uur de NewYork Airporter, een shuttlebus naar het vliegveld. Deze kost 18 dollar p.p. Om 15.15 uur komen we aan bij Terminal 8 op vliegveld JFK.

De New York Airporter shuttlebus,


We checken in en zijn rond 16.15 uur door de douane en bagagecontrole.  Om 18.35 zal onze vlucht naar Düsseldorf vertrekken. We eten nog een cheesecake en nemen nog wat te drinken en wachten tot we kunnen boarden.
De vlucht verloopt goed. Terug doen we er 6,5 uur over. Iets over 7 uur in de ochtend arriveren we in Dusseldorf. Op het vliegveld kopen we nog een broodje met koffie en gaan met de airtrain naar P4 waar onze auto staat. Rond 10.45 uur zijn we dan thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s