18 februari; Amsterdam-Laguna Beach

Vandaag was het zover. Vroeg eruit. Koffers gepakt en op weg naar Schiphol. Onze volgende reis van 18 februari tot en met 8 maart naar Amerika gaat beginnen. Deze keer gaan we vooral de staten California en Arizona bezoeken.
Om 9.50 vertrekken we met een Boeing 747 van KLM naar Los Angeles.

Hier komen we, na een rustige vlucht, om 11.45 uur Amerikaanse tijd aan. Het tijdsverschil met Nederland is 8 uur. Het is bijna niet te geloven maar in 15 minuten zijn we door de douane en hoeven we alleen nog maar te wachten op de koffers. Dit duurt iets langer, maar als we ook die hebben pakken we een shuttlebus die ons naar het autoverhuurbedrijf Alamo brengt.

Het inchecken gaat hier ook vlot. We kunnen buiten op de parkeerplaats van Alamo uit diverse SUV’s kiezen. Dit keer wordt het een witte Chevrolet  Equinox.


Het is dan nog ca. 1 uur en 15 minuten rijden naar Laguna Beach. Hier brengen we onze eerste nacht door. We komen hier al om 14.30 uur aan. De kamer is nog niet klaar. We gaan eerst nog even het mondaine Laguna Beach verkennen. Laguna Beach ligt prachtig gelegen in een baai met mooie zandstranden. In Heissler park loop je boven langs het strand. Hier zijn ook diverse grote palmbomen te bewonderen. Er rijdt ook een gratis shuttlebus die je langs diverse punten langs het strand en boulevard af zet.

Het is zondag dus erg druk. Het weer is prachtig, 19 graden. We eten nog wat voordat we terug naar ons hotel Crescent Bay Inn lopen.

We hebben vandaag 85 km gereden. Temperatuur 19 graden met mooi zonnig weer.

La_laguna
Route Los Angeles naar Laguna Beach

5 gedachtes over “18 februari; Amsterdam-Laguna Beach

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s