16 juni 2016, Amsterdam-Denver

15 juni is onze vakantie begonnen. We zijn  na het avondeten vertrokken naar Uithoorn. Hier in een Best Western hotel overnacht, dit om de volgende dag files richting Schiphol te vermijden.

Dan de dag van vertrek richting USA. ’s Ochtends met de shuttlebus om 07.30 uur afgezet op Schiphol. Ruim op tijd … vanaf 8.10 kunnen we pas inchecken, dus eerst maar aan de koffie.

Het inchecken op Schiphol ging in ieder geval lekker vlot. 


Half 12 vertrokken we richting onze eerste tussenstop, Houston in Texas. 

Maar daar ging het niet zo voorspoedig. Onze volgende vlucht met eindbestemming Denver zou 1,5 uur later al vertrekken. Haasten dus. Maar helaas hadden de Amerikanen geen haast, zodat we die vlucht misten. “Houston we have à problem ” . Gelukkig gaan er regelmatig vluchten van Houston naar Denver, zodat we net op tijd de volgende vlucht van  16.25 wel konden halen.

Daarna ging alles gelukkig voorspoedig. In Denver landen we uiteindelijk om 17.35 plaatselijke tijd. Daarna de koffers halen . Met een shuttlebus werden we naar het autoverhuurbedrijf Alamo gebracht. Daar kregen we een mooie witte Hyundai Santa Fe mee. 


Ons hotel Hilton DoubleTree ligt op ca. 20 minuten rijden. Reismoe kwamen we daar om 19.15 aan. In het restaurant proosten we met een glaasje wijn en een Coors biertje op de vakantie die nu echt kan gaan beginnen. En dan is het half 5 in de ochtend Nederlandse tijd. (Tijdsverschil met Nederland is 8 uur).


Temperatuur in Denver: 30 graden. 

Morgen gaan we onze eerste korte trip maken met o.a. bezichting van Denver en omgeving . 

4 gedachtes over “16 juni 2016, Amsterdam-Denver

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s