5 juni, Atlanta-Nashville.

Wat een super eerste reisdag. Teveel om allemaal op te noemen bijna wat we gezien hebben, maar we doen een poging.

blogger-image--2105392010

 

Rond 7 uur vertrokken uit Atlanta in onze supercar CHevrolet Toucan. Leo neemt de eerste kilometers voor zijn rekening . De sfeer is meteen goed in de auto, want de oude Amerikaanse muziek staat al flink op.

IMG_0028
Half negen onderweg Ontbijtje genomen bij de McDonalds . Na het ontbijt door gereden naar Chatanoogaa stad aan de Tenesssee River. Hier hebben we de beroemde ChooChoo trein bekeken. Deze trein werd veel gebruikt tijdens de Burgeroorlog.

IMG_0018

IMG_0068

IMG_0021In Chatanoogaa bij Ruby Falls een ondergrondse waterval bekeken.

IMG_0026

En daarna richting Lynchburg de Jack Daniels whiskey stokerij bekeken en daar ook nog rondleiding gehad. In het mooie Lynchburg lekker gegeten.

IMG_0023

Daarna door richting Nashville, maar eerst naar Hendersonville waar het graf van Johnny Cash en zijn vrouw June Carter liggen begraven. Was even moeilijk te vinden.
Om half 8 kwamen aan bij het hotel. Even opfrissen en op naar Downtown Nashville . Met een shuttlebus zijn we gebracht. Wat een drukte daar. En wat een sfeer. Eerst gegeten en toen het nachtleven in. Wat live bandjes bekeken. In de beroemde Wild Horse Saloon de avond afgesloten.

IMG_0087

IMG_0026 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s