3 juli 2017, Dag 1 New York 

Vanochtend op tijd vertrokken richting de luchthaven van Düsseldorf. Dit is ongeveer 2 uur rijden vanaf onze woonplaats Swifterbant. We vliegen met Air Berlin rechtstreeks naar New York. We parkeren de auto op P4 en nemen de airtrain naar de vertrekhal. Wat een rust vergeleken bij Schiphol. Het inchecken en de controle bij de douane gaat allemaal veel sneller. Na deze formaliteiten drinken we nog wat en wachten tot ca. 10.00 uur tot we kunnen boarden. Om 10.45 uur vertrekken we in een nagenoeg vol vliegtuig richting vliegveld JFK in New York.  We hebben wel stoelen met wat extra beenruimte gereserveerd en dat scheelt nog al. Na 8,5 uur vliegen landen we op JFK AirPort. Dat is 13.15 uur Amerikaanse tijd. Op het vliegveld moeten we de bekende Amerikaanse rituelen van de douane door. Gelukkig na 1,5 uur is dit klaar. Om 14.50 uur nemen we de New York airporter shuttlebus naar Penn station. Deze bus hebben we vooraf thuis geboekt via: New York Airporter.

Vlakbij Penn station stappen we uit en checken in bij hotel Fairfield Inn & Suites aan de 33nd Street. We slapen op de 10e verdieping met een redelijk uitzicht op een deel van de skyline van New York.


Daarna gaan we eerst wat drinken bij een Amerikaanse diner en later gaan we eten bij Hooters. Waar leuke dames in strakke shorts ons bedienen. Dat vinden de mannen wel leuk.

Later in de avond gaan we van het uitzicht genieten vanaf de rooftopbar op de 23e verdieping van ons hotel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s