4 en 5 juli, Salt Lake City-Amsterdam

Vanmorgen om 7 uur gewekt door de wekker. We maken ons klaar voor de terugreis en checken uit bij het hotel.


We brengen  de auto eerst naar verhuurder Alamo bij het vliegveld van Salt Lake City. Dit gaat allemaal supersnel.


Uiteindelijk hebben we deze rondreis 3946 km afgelegd.

Het was een prachtige rondreis en wat hebben we veel gezien. Wij vinden het zeer aangenaam om door de VS te reizen. Je hebt de ruimte, de rust (meestal) en een overweldigende natuur. Wat ook een meevaller was, was het weer ….. Prachtig mooi warm zonnig weer. Vooraf hadden we ingeschat dat we in deze regio af en toe wat koeler weer zouden hebben. Alle hotels/overnachtingen waren goed, kortom we gaan zeer tevreden en nagenietend naar huis.

Vervolgens gaan we naar het vliegveld. Het is geen groot vliegveld. We nemen hier ons laatste American Breakfast. Harry gaat voor een wafle en Ingrid neemt scrambled eggs.


Onder het genot van een cappuccino wachten we tot we het vliegtuig in kunnen. Uiteindelijk kunnen we om 11.45 uur aan boord. En dat is het wachten tot dat we de lucht in kunnen on our way back home .

De vlucht naar Chicago verloopt goed. Alleen moet het vliegtuig nog eenmaal een tweede aanloop nemen voor de landing, omdat de eerste keer er iets te veel turbulentie is . Gelukkig verloopt de landing goed. Op O’Hara, zo heet het vliegveld van Chicago kunnen we direct doorlopen naar de gate voor vertrek naar Amsterdam. We nemen op het vliegveld nog een milkshake, alleen moeten we deze haastig opeten want de boarding gaat al beginnen.  Dit vliegtuig is maar voor de helft vol. Deze vlucht verloopt ook goed en we komen zelfs ruim een half uur eerder aan op Schiphol dan gepland.

We halen de bagage op en worden opgehaald met de shuttlebus van Best Western Uithoorn waar we de auto voor 2,5 week geparkeerd hebben. Dan is het nog 1 uurtje rijden naar Swifterbant en zijn we weer lekker thuis. Home Sweet Home.

Bedankt voor het volgen van ons reisblogs en bedankt voor alle leuke reacties na aanleiding van ons reisblogs.

 

4 gedachtes over “4 en 5 juli, Salt Lake City-Amsterdam

  1. Top reis!!! Heb jullie elke dag gevolgd, was leuk om smorgens even bij te lezen tijdens een bakje koffie 😉

    Wij kunnen niet wachten om te vertrekken, nog een grote 2 weken en we vertrekken richting Denver …

      1. We zullen deze keer inderdaad proberen een blog te maken, eerste aanzet is al gebeurd met onze website. Hopelijk vind ik nog wat tijd deze verder in orde te brengen voor we vertrekken.

        Hebben dit de vorige keer niet gedaan en ik vind het wel leuk al jullie verhalen te lezen en het is ook een leuk aandenken …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s