17 en 18 juni 2015, Atlanta-Amsterdam.

Het is zover we gaan richting huis. Na 14 dagen rondreizen door het indrukwekkende Deep South is het mooi geweest. Erg mooi. Rond 8 uur in de ochtend werden we opgehaald door de bestelde shuttlebus van het hotel naar het vliegveld. Tijdens het bestellen van deze bus ging er vooraf nogal wat mis, maar dankzij Roland is alles goed gekomen. In een snelle rit door druk verkeer kwamen we daar tegen half negen aan op het vliegveld van Atlanta.

IMG_0331De shuttlebus.

Bij het vliegveld ingechecked en ons ontdaan van de koffers. Via de douane check wachten op het vertrek van het vliegtuig. Helaas waren er weinig leuke eettentjes om nog lekker te ontbijten. We kochten daarom maar een sandwich met een sapje uit het koelvak van een klein winkeltje. Deze lekker opgepeuzeld op een bankje en wachten tot dat we kunnen vertrekken.

blogger-image-778739893

Om 12 uur vertrekt het vliegtuig naar Newark. Dit vliegveld ligt vlakbij New York. Het vliegtuig maakt wel wat rare geluiden, maar volgens de gezagvoerder is het een soort van motortest. We hopen dat het goed komt. Na iets vertraging vertrekken we naar Newark. Het is maar een kort vluchtje. Uit het vliegtuigraam zien we in de verte de skyline van de stad New York.

blogger-image-1033389276
De skyline van New York.

Gelukkig kunnen we op dit vliegveld wel een eettentje vinden. Met IPads kunnen we ons eten ( best prijzig ) en drinken bestellen. Betalen met de creditcard lukt na enige moeite . Het zijn waarschijnlijk de kinderziekten van dit systeem. Internet is niet gratis op dit vliegveld. Dat valt vies tegen. Een half uurtje kunnen we gratis internetten.
Voor het thuisfront lekkere geurtjes gekocht en daarna boarding voor het laatste stukje vliegen naar Amsterdam. De vlucht verloopt overigens perfect.

blogger-image-69867160
Het vertrek vanuit Newark.

Sneller dan verwacht komen we om 7.10 aan in Amsterdam. Het is nog wel even lang wachten op de bagage, maar rond half negen kwamen we in de aankomsthal en werden we enthousiast ontvangen door Gerda, Ingrid en Frank.

IMG_2124

IMG_0333

IMG_0335
Op het vliegveld met zijn allen nog koffie gedronken waarna iedereen weer huiswaarts ging.
De reis is nu definitief ten einde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s