7 maart Los Angeles-Amsterdam

Onze laatste dag in Amerika. Wat is de tijd omgevlogen. We vertrekken om 9.45 vanuit ons hotel. We halen de auto uit de parkeergarage die aan de overkant van het hotel staat en rijden naar Aviation Boulevard waar Alamo het autoverhuurbedrijf zit.

10.10 leveren we de auto bij verhuurbedrijf Alamo in. Dat stelt niet veel voor. Sleutels afgeven, km stand opschrijven en de koffers uit de auto, klaar. We gaan met de shuttlebus van Alamo naar onze terminal.

We hebben deze rondreis 3572 km gereden.

Om half 11 worden we afgezet bij de goede vertrekhal en wachten in de rij voor de inname van de bagage. Kwart over 11 zijn we door de douane. Onze boarding begint om 13.05. We kijken even rond bij de winkels en eten nog wat.

Om ca. 14 uur Amerikaanse tijd zijn we opgestegen richting Amsterdam. Na een mooie vlucht zijn we om ca. 9 uur Nederlandse tijd.

Een gedachte over “7 maart Los Angeles-Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s