10 februari; Amsterdam-Miami

Om 5.30 uur zijn we van huis vertrokken op weg naar Schiphol voor onze rondreis door Florida. We gaan dit jaar met z’n vijven. Het is een regenachtige dag in Nederland. Hoe anders zal dat straks zijn als we in Miami aankomen. Daar beginnen we onze rondreis.

Op Schiphol verloopt alles vlotjes. De bagage-afgifte en paspoortcontrole gaat supersnel. Boarding bij onze gate E9 begon om ca. 9.15 uur, waarna we om 10.15 uur vertrokken voor de 10 uur durende vliegreis naar Miami.

Het tijdsverschil met Nederland is 6 uur. We landen, na een rustige vlucht, om 14.15 uur op Miami airport. De controle bij de Amerikaanse douane ging snel. Het langste duurde uiteindelijk nog het wachten op onze bagage. Nadat we de bagage hebben gaan we met een shuttle trein naar de autoverhuurder, Alamo.

We hebben 2 auto’s om uit te kiezen. Harry, Ingrid en Marc kiezen voor een mooie blauwe, Hyundai Santa Fe.

Albert en Rianne gaan voor een gratis upgrade, Chevrolet Silverado. Albert helemaal blij.

Het is maar een klein halfuurtje rijden naar ons hotel, Pestana South Beach hotel. Om 17.00 uur checken we daar in.

Om 17.30 lopen we naar het strand van Miami Beach. De zon is al aan het ondergaan. In de verte varen een paar super grote cruiseschepen de zee op.

Bij Lincoln Road lopen we het strand af richting het centrum van South Beach. We eten en drinken om 18.00 uur wat bij Rosinella. Na het eten lopen we terug naar ons hotel, waar we onder het genot van een drankje en een spelletje Skip-bo de dag afsluiten.

De temperatuur hier in Miami is ca. 25 graden. In de nacht koelt het niet verder af dan 20 graden.

6 gedachtes over “10 februari; Amsterdam-Miami

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s